Title of a News Article

Urfaspor tur peşinde

.

Urfaspor tur peşinde
banner206

Şanlıurfaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda karşılaşacağı Kırklarelispor’u  yenmeyi hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda 9 puanla averajla Osmanlıspor’un gerisinde 2. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, bugün saat 13.00’te Atatürk Stadı’nda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Onur Karabaş’ın yöneteceği karşılaşma, A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Kırklareli’ye giden Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanması durumunda gruptan çıkması kesin gibi olacak.

Şanlıurfasporlu oyuncular, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamayı istediklerini belirterek, “Artık grup maçlarımızda son maçalr geldik. Bugün Kırklarelispor ile oynayacağız. Her maça olduğu gibi bumaça da galibiyet için çıkacağız. Kırklareli’den 3 puanla dönüp gruptan çıkmak istiyoruz” dediler.

Kupanın yanı sıra ligde de iddialı oldukları vurgulayan futbolcular, “Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağız. Son maçlarda başarılı sonuçlar aldık, bu başarılı sonuçlara Ümraniyespor maçını da eklemek istiyoruz. İstanbul temsilcisini yenip ilk 6 yolunda büyük avantaj elde etmek istiyoruz” diye kaydettiler.

Futbolcular, başarının birlik ve beraberlik içerisinde geleceğine dikkat çekerek, “Bu nedenle herkesin desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere el birliğiyle taşımamız lazım. Bunun için tüm Şanlıurfalı spor severleri bundan sonra GAP Arena’da oynayacağımız müsabakalarda yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile istediğimiz sonuçları alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142