Title of a News Article

Urfaspor'u yenip gözdağı verdi!

.

Urfaspor'u yenip gözdağı verdi!
banner206
 TFF 1'inci Lig'de Şanlıurfaspor'u kendi sahasında 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, "Taraftarımızın beklentisini ve özlemini biliyoruz. Bu sezon her zaman üst sıralarda yer alacak bir takım olacağız" dedi.

Geçen hafta Balıkesirspor deplasman yenilgisiyle 11'inci sıraya gerilemesine rağmen Şanlıurfaspor galibiyetiyle puanını 7'ye çıkarıp 5'inci basamağa yükselip yeniden Play-Off potasını yakalayan Göztepe, zirve yarışının en önemli aktörlerinden biri olduğunu kanıtladı. Haftaya ilk üç sırada giren Yeni Malatyaspor ile Eskişehir'in kazandığını, Bolu'nun deplasmandan beraberlik söktüğünü hatırlatan Teknik Direktör Okan Buruk, "Şu anda liderle aramızda 3, ikinci ve üçüncü takımla 1 puan fark var. Henüz yolun başında olmamıza rağmen Süper Lig potasından uzak kalmak istemiyoruz. Taraftarımızın beklentisini ve özlemini biliyoruz. Bu sezon her zaman üst sıralarda yer alacak bir takım olacağız" dedi. 

Öte yandan Şanlıurfaspor randevusunda sarı kırmıılı formayla ilk golünü atan son transfer Adis Jahovic, ilk kez huzuruna çıktığı sarı-kırmızılı futbolseverleri mest etti. Karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Makedon futbolcu sosyal medya hesabında Şanlıurfa'ya attığı golün görüntüsünü paylaşırken, altına ingilizce "Parti başladı" anlamına gelen "Start party" mesajını ekledi. Rusya'da oynadığı dönemde attığı her golden sonra, formasının altına giydiği, "No Adis no party" (Adis yoksa parti yok) yazılı tişörtü tribünlere gösteren tecrübeli futbolcu, "Göz Göz Göztepe şampiyon olacak" ifadesine yer verdi. Futbolcusuna övgüler yağdıran Okan Buruk, "Jahovic gerçek bir porfesyonel. Kısa sürede takıma uyum sağladı. Her geçen gün daha iyi olacağına ve ileride Göztepe'ye daha büyük katkılarda bulunacağına inanıyorum" cümlelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142