Title of a News Article

Urfaspor'un eski hocası istifa etti

.

Urfaspor'un eski hocası istifa etti
banner206

Şanlıurfaspor’dan ayrıldıktan sonra Samsunspor’u çalıştırmaya başlayan Teknik Direktör Engin Korukır, 0-0 berabere kaldıkları Alima Yeni Malatyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Engin Korukır, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Bence bizim takımımız mükemmel bir futbol oynadı. Ben kenarda çok heyecanlandım. Kaçan gollerimiz var. Üzüldüğümüz bir şey var. İnsanlar bazen gerçeği görmeyince yerinde sayarlar. Ben göreve geldiğim zaman sondan 3. sırada bulunan Denizlispor ile aramızdaki puan farkı ikiydi. Geldiğimiz zaman çoğu insan düşer miyiz? Diye soruyordu. Ben o zaman da '7.'lik bizim için başarısızlıktır' dedim. Hem futbolcularıma hem ekibime hem de Samsunspor’un büyük taraftarına güvendim. Herhalde taraftarımızı hafta başında antrenmanda yaptığımız açıklamalardan dolayı yanlış yönlendirmişler. Bana ‘Ofoedu’ya karşı taraftarın çok tepkisi var’ diye sorulmuştu. Bu taraftarlar bana böyle tepki göstermezler. Çünkü onlar çok karakterli insanlar. Onların bilmediği bir şeyler var. Benim söylediğim, ‘taraftarımıza 20 tane 100 tane kağıt, kalem versek hepsi ayrı ayrı takım yapar, hepsinin takımı ayrı olur’ dedim. Söylediğim bu. Bu taraftara hakaret midir?” dedi.

Artık Samsunspor’da devam etmeyeceğini açıklayan Korukır, sözlerine şöyle devam etti:

“Hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Geldiğim günden beri bizi desteklediniz. Ben artık bu saatten sonra burada görev yapmayacağım. Hepinize hakkım helal olsun sizde helal edin. Kayseri Erciyesspor maçına gitmeyeceğim. Çünkü ben çok incindim. Çünkü ben bunu hak etmedim. Cenazem oldu gitmedim. Ailevi meselelerim oldu gitmedim. Burayı biz hep şerefimiz, haysiyetimiz olarak gördük. Herkes hakkını helal etsin. Yönetim istifayı kabul etmese de ben kararımı verdim.”

“Ben bunu hak etmedim”

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195