Title of a News Article

Urfaspor'un eski hocası Trabzonspor'da

.

Urfaspor'un eski hocası Trabzonspor'da
banner206
Şanlıurfaspor’un eski teknik direktörü Ünal Karaman, Trabzonspor’a imza attı.

Trabzonspor'un teknik direktörlük görevine getirilen Ünal Karaman için bir imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Ünal Karaman ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine bordo mavili takımın yeni hocası Ünal Karaman'ın dışında Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da katıldı.

 

Ünal Karaman'ın açıklamaları şöyle:

"BAŞARIYI DA ACIYI DA BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

"Bu camianın bir parçası olarak bana bu görevi tevdi ettikleri için yönetime teşekkür ediyorum. Ben buraya geldiğim hiçbir dönem de resmi olmadım. bu şehrin seviniciyle sevindim, hüznüyle kederlendim. Bu şehrin değerleri içerisinde kendi değerlerimi gördüm. Başarı da yaşayacaksak acı da yaşayacaksak hep berabere yaşayacağız. Bu taraftarla inşallah güç birliği oluşturacağız ve inşallah başarılı olacağız."

 

"RIZA ÇALIMBAY'LA GÖRÜŞEBİLİRİM"

"Ben bu şehre yıllarımı verdim. 1990 yılında geldim buraya. İstanbul'da da İzmir'de de yaşasam çalan 10 telefonumdan 8'i Trabzonlu'dur. İhtiyaç duyduğumuz takdirde eski çalışanlarla da görüşebiliriz."

 

"TRANSFER İÇİN BİRKAÇ GÜNDÜR GÖRÜŞME HALİNDEYDİK"

"Birkaç gündür görüşüyorduk. Hayrettin ağabey önceki gün aradı ve 'daha ciddi boyutta görüşmemiz lazım' dedi. Bize söyleyecek bir söz kalmadı, akşamında buradaydık."

 

"BEN BURANIN HAMURUNDA VARIM"

"Bizim formülümüz sevgi. Tek başına elbette birçok şeyi aşamayız. Samimi duygularımızı samimi insanlarla birlikte çalışıp bu yumağı büyütmek istiyorum. 9 yıl profesyonel futbol oynadım. Ben buranın hamurunda varım. Ben sokaktaki bir insanım, sokaktaki bir taraftarım."

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 6 yıl Önce

hayırlı olsun başarılar

SIRADAKİ HABER

banner195