Title of a News Article

Urfaspor'un rakipleri ne zaman belli olacak?

.

Urfaspor'un rakipleri ne zaman belli olacak?
banner206
 Ziraat Türkiye Kupası’nda Sultanbeyli Belediyespor ile Kırklarelispor’u eleyerek gruplara kalmaya hak kazanan Şanlıurfaspor’un rakipleri 7 Aralık Pazartesi günü belli olacak.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmasından dolayı Urfalı sporseverleri heyecan bastı. Kurulduğu 1969 Yılından bu yana Süper Lig’i göremeyen Sarı-Yeşilliler, kura çekiminin ardından mücadele edeceği gruplardan birinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımlardan biriyle karşılaşma şansı bulabilecek. Böylece Sarı-Yeşilli taraftarlar, Şanlıurfa’da büyük takımlardan birini izleme fırsatı bulabilecek. 2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kura Çekimi, 7 Aralık 2015 Pazartesi günü yapılacak.

TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.30'da başlayacak.

Bu arada Şanlıurfaspor, 2008 yılında da Türkiye Kupasında gruplara kalmış ve Fenerbahçe ile birlikte C Grubunda mücadele etmişti. Sarı-Yeşilliler, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşılaştığı Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmayı 3-2 kaybetmişti.  Sarı-Yeşilliler, gruptan çıkmayı başaramamıştı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195