Title of a News Article

Urfaspor yeniden Dağ’a emanet!

Urfaspor yeniden Dağ’a emanet!
banner206
PTT 1.Lig ekibi sarı-yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor, Teknik Direktörlük koltuğuna yeniden Urfalı hemşerimiz olan Hüseyin Dağ’ı getirdi.

Engin Korukır’dan umduğunu bulamayan sarı-yeşilli ekip bugün Korukır’ın görevine son vermişti. Ardından Sportif Direktör Zafer Tüzün’le de yollarını ayıran Şanlıurfaspor yöneticileri yaptıkları çalışmalar neticesinde önceki yıl Şanlıurfaspor’u adeta ipten alan Urfalı hemşerimiz Hüseyin Dağ’ı yeniden göreve getirdi. Teknik Hoca Dağ, önceki yıl Şanlıurfaspor’u PTT 1.ligden düşmekten son anda kurtarmış ve play-off’u zorlamıştı. 2015-2016 sezonuna büyük umutlarla başlayan sarı-yeşilli ekip, Engin Korukır’dan umduğunu bulamayınca yine Urfaspor’un kurtarıcısı olarak adlandırılan Hüseyin Dağ’ı göreve getirdi.

 

Dağ, 118 gün sonra galibiyetle başlamıştı

2014-2015 sezonuna kendi sahasında yaklaşık 118 gün boyunca galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfaspor’ o dönemde hemşerimiz Hüseyin Dağ’ı göreve getirerek galibiyet hasretine son vermişti. O sezon Hüseyin Dağ’ın görev yaptığı maçlarda Şanlıurfaspor, 4 galibiyet 3 mağluniyet ve 2 beraberlik alarak 13’üncü sıradan 9’uncu sıraya yükselmişti. Urfastar ailesi olarak Şanlıurfaspor’un başına yeniden getirilen Şanlıurfalı hemşerimiz Hüseyin Dağ ve sarı-yeşilli kulübe başarılar dileriz.

 

Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195