Title of a News Article

Urfaspor yine kaybetti

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumunda ligde 8 puanla 17.sırada yer alan Hacettepespor'u konuk etti.

Urfaspor yine kaybetti
banner206

Yönetim,Ekonomik ve sahipsiz krizi yaşayan Şanlıurfaspor sahasında bu sezonun ilk golünü attı. Şanlıurfaspor 3-1 yenildi.

ilk yarıda dakikalar 31'i gösterdiğinde konuk ekip Yağız Suat Bolat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki takım adına başka gol gelmeyince mücadele ilk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İşte ilk 11'ler

Şanlıurfaspor: Yasin Davuş, İbrahim Halil Durmuş, Adnan Çalışkan, Veysel Sönmezsoy, Sercan Kaya, Seyfettin Büyükkılıç, Ali Eren Demirkol, Mehmet Fatih Bayat, Onur Demir, Fevzi Özkan, Mehmet Sinan Badur

Hacettepe Spor: Burak Çapkınoğlu, Hüseyin Eren Bektaş, Muhammet Selim Okur, M.Hüseyin Seyhan, Volkan Kılıç, Serdarcan Eralp, Ali Eren Karadağ, Mehmet Can Güngör, Kaan Yüksel, Ömürcan Artan, Yağız Suat Bolat

İkinci yarıya çok daha etkili başlayan sarı yeşilli ekip, 47. dakikada Sercan Kaya’nın ayağından bulduğu golle skoru 1-1’e taşıdı. Sercan Kaya’nın kaydettiği bu gol, Şanlıurfaspor’un bu sezon ligde attığı ilk gol oldu.

Konuk ekip Hacettepe’da Yağız Bolat bir kez daha sahneye çıktı ve 67. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi.

Hacettepe Spor 90+3’te Serdarcan Eralp’ın penaltı golüyle skoru 3-1 yaptı.

Atılan golün ardından bitiş düdüğüyle maç 3-1 sonuçlandı.


 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195