Title of a News Article

Urfaspor'a ağır darbe

Urfaspor'a ağır darbe
banner206

Şampiyonluk hedefinin sona ermesinin ardından rotasını Play-Off olarak belirleyen Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı hiçbir iddiası bulunmayan Boluspor ile karşılaştı. Bolu ile 0-0 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Sarı-Yeşilliler, Play-Off umudunu da mucizelere bıraktı. 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig'de Play-Off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor ile karşı karşıya geldi. Play-Off hedefine varabilmesi için Bolu'yu mutlak yenmesi gereken Urfaspor, sahada deyim yerindeyse tel tel döküldü. Boluspor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan Sarı-Yeşilliler, kötü performansı ile saç baş yoldurttu. Maçın ilk yarısında zaman zaman rakip kaleye yüklenen Sarı-Yeşilliler, ikinci yarıda deyim yerindeyse kayıplara karıştı. Boluspor, geliştirdiği birçok atakta çok net gol pozisyonlarından faydalanamadı. Boluspor karşısında birer hayalet gibi top oynayan Sarı-Yeşilliler,

gösterdiği kötü performansıyla 'Bunlar mı Süper Lig'e çıkacaklar?' sorusunu hafızalara getirdi. Tam maç bitti derken, 90+1'de Adiloviç'in kale önünde çok uygun pozisyonda topu üstten dışarı göndermesi akıllara ziyandı.

Bu beraberlikle Play-Off yolunda büyük yara alan Şanlıurfaspor, puanını 52'ye çıkarırken, önümüzeki hafta ise Kayserispor'u konuk edecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195