Title of a News Article

Urfaspor’a gün doğdu!

Urfaspor’a gün doğdu!
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig’de maçların oynanmamasına karar verdi. Böylece ligden düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor’un ligde kalma ihtimali bulunuyor. Eğer Federasyon, ligden takım düşmeden ligi tescil ederse Şanlıurfaspor 2’nci Lig’de kalmaya devam edecek.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır ile 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği, korona virüsü nedeniyle liglerde kalan maçların yaz sıcaklarında oynanmasına karşı çıkıyordu. Beklenen müjdeli haber geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva'da bugün, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yaptı.  

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

“Toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştır. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar vermiştir.

TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142