Title of a News Article

Urfaspor’a sürpriz ziyaret

.

Urfaspor’a sürpriz ziyaret
banner206

Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük ile görüştü.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyaret etti. AK Ocaklar İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Yiğit,  Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük tarafından karşılandı. Başkanlık makamında yapılan görüşmede; AK Ocaklar Derneği ile ilgili bilgiler veren Yiğit, spora büyük destek verdiklerini belirterek, Şanlıurfaspor’a TFF 1. Lig yolunda başarılar diledi. Şanlıurfa Spor Kulübü bünyesinde okçuluk branşının da açılmasını öneren Yiğit, gençlerin ata sporu olan okçuluk branşına büyük ilgi gösterebileceklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ise, ziyaretlerinden dolayı Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve beraberindekilerine teşekkür ederek, okçuluk branşında hizmet verebilmek için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Hakan Yiğit tarafından Emin Yetim’e fotoğrafının işlendiği bir tablo hediye edildi.


Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142