Title of a News Article

Urfaspor'da büyük yolsuzluk iddiası

.

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’den Şanlıurfa’yı sarsacak açıklama geldi. Yönetim olarak kulübün denetlenmesini istediklerini belirten Yetim, bu kapsamda eski kulüp başkanı İsmail Bağıban’ın yaklaşık 3-4 Milyon TL hesabına para geçirdiğinin ortaya çıkarıldığını söyledi. Yetim bir arsa karşılığında verilmesi gereken yardımların da yerine getirilmediğini iddia etti. 

TFF 1. Lig’in son haftasında Elazığspor’u 2-1 yenmesine rağmen averajla küme düşen Şanlıurfaspor’da sular durulmuyor. Urfaspor’un 2. Lig’e gitmesiyle büyük şok yaşayan Şanlıurfaspor taraftarı, dün akşam GTV canlı yayınındaki açıklamalarla daha da sarsıldı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük, dün akşam Güneydoğu Televizyonunda gündemi sarsan açıklamalarda bulundu.

Başkan Yetim, eski Kulüp Başkanı İsmail Bağıban’ın kulübün paralarını zimmetine geçirdiğini iddia ederek, şunları konuştu;

“Yönetim olarak takımın denetlenmesini istedik. Denetleme sonucunda borçları tek tek tespit ettik. Kulüpteki hiçbir futbolcunun maç parası ödenmemiş. Ayrıca yaklaşık 3-4 Milyon TL İsmail Bağıban’ın zimmetine geçirdiğini ortaya çıkardık. Bunu Sayın Valimize de bildirdik.”

Bu yolsuzluğu yapan arkadaşlarının Şanlıurfaspor’a ihnaet ettiğini belirten Yetim, “Sayın Bağıban, bu yolsuzluğun ortaya çıkacağını bildiği için görevden istifa etti. İsmail Bağıban’a dava açılacak ve bu paraları geri alacağız” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

Yolsuzluğu ortaya çıkarıp kamuoyuna şikayet ediyor. Samimi iseniz savcılığa suç duyurusunda bulunun kim çalıp çırptıysa son kuruşuna kadar para tahsil edilsin.Siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz.

Osman aslan
Osman aslan - 7 yıl Önce

Memleket te emin yetim gibi üç tane yürekli Mert adam çıksaydı bu takım belkide buğün süper ligde olurdu yazık çok yazık

vatandaş
vatandaş - 7 yıl Önce

şaşırdıkmı tabiki hayır.yolsuzluk çetesini yönetime getirirseniz tabiki yolsuzluk yapacak.

6334
6334 - 7 yıl Önce

Soy sop önemlidir

Mustafa Yılmaz
Mustafa Yılmaz - 7 yıl Önce

Karga yavrularına demiş Eliyüzü kara yavrularım hanginize yüzü ak diyeyim. Olan Şanlıurfa ma oldu

Riza yurtsen
Riza yurtsen - 7 yıl Önce

Bu yolsuzluk yapilirken 2. Başkan kimdi merak etim

Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Şanlıurfa son demlerini yaşıyor çünkü herkes çarpma çırpma peşinde

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142