Title of a News Article

Urfaspor’da hangi hoca kaç puan topladı?

.

Urfaspor’da hangi hoca kaç puan topladı?
banner206

Şanlıurfaspor’da bu sezonun en başarışız hocası hiç şüphesiz ki Tugay Kerimoğlu oldu. Çünkü Tugay’ın döneminde Urfaspor, önce Türkiye Kupası’nda gruptan çıkamadı şimdi de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

UĞUR BUDAK 

PTT 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor’da bu sezon 4. Hoca geldi. Fethi Şimşek başkanlığındaki Urfaspor Yönetimi, 2015-2016 futbol sezonuna Teknik Direktör Engin Korukır ile başlamayı tercih etmişti. Kötü sonuçlar alınınca ligin 4. Haftasında Engin Korukır ile yollar ayrılmıştı. Urfaspor’un başında 4 maça çıkan Engin Korukır, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 2 puan toplamıştı.

 

Hüseyin Dağ dönemi başlamıştı

Şanlıurfaspor’da Engin Korukır’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Urfalı Hüseyin Dağ getirilmişti. Sarı-Yeşilliler, Hüseyin Dağ’la da yollarını 12. Haftada deplasmanda alınan 4-0’lık Alanyaspor mağlubiyetinin ardından ayırmıştı. Dağ, Urfaspor’un başında 8 maça çıkarken, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak toplam 10 puan toplamıştı.

 

Tugay Kerimoğlu tam bir fiyasko oldu

Şanlıurfaspor’da Hüseyin Dağ’ın da görevinden ayrılmasıyla birlikte Yönetim, bu kez deneyimsiz teknik direktör Tugay Kerimoğlu’ndan yana tercihini kullanmıştı. Şanlıurfaspor, bu sezon en talihsiz dönemini Kerimoğlu yönetiminde yaşadı. Çünkü kendisini Urfa’nın üstünde gören Tugay Kerimoğlu, Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve oğlu Kerem Şimşek dışında hiç kimseyi hesaba almıyordu. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfaspor’da başarısız sonuçlar almasına rağmen Kerimoğlu’na sahip çıkması üzerine Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt başta olmak üzere birkaç yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etmişti.

 

16 Maçta 4 galibiyet aldı

Tugay Kerimoğlu, Şanlıurfaspor’da devre arası transferleri kendisi yapmasına rağmen beklenen sonuçları alamadı. Şanlıurfaspor’u önce 2. Lig ekiplerinin de yer aldığı Türkiye Kupasında gruptan çıkaramayan Kerimoğlu, ligde de aldığı başarısız sonuçlarla takımı Play-Off yerine küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Kerimoğlu, son olarak alınan Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından görevinden ayrıldı.

Kerimoğlu yönetiminde 16 maça çıkan Urfaspor, 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 17 puan toplamıştı.

Tugay Kerimoğlu’nun görevden ayrılmasıyla beraber bu defa da teknik patronluk koltuğuna Erhan Altın oturdu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet Altun
mehmet Altun - 8 yıl Önce

Hüseyin Dağ hoca'ya şans tanınsaydı bu durumlara düşmezdik. Hocalara ödenen bunca para da kulübün kasasından çıkmamış olurdu. Mehmet Altun-Bakkalbaşı

SIRADAKİ HABER

banner195