Title of a News Article

Urfaspor’da hedef 3 puan

 Urfaspor’da hedef 3 puan
banner206

Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler, Antalya’dan da 3 puan alarak puanını 6’ya yükseltmek istiyor.

PTT 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Şanlıurfaspor, ligin 2. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Adanaspor’u 2-1 yenerek lige 3 puanla başlayan Sarı-Yeşilliler, Antalya deplasmanından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Antalyaspor karşılaşmasına 3 puan gözüyle bakıyor.

Şanlıurfaspor'un Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ,  Antalya maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Bu maçı da kazanarak puanımızı 6’ya çıkarıp üst sıralarda kalmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Tüm hesapları Spor Toto Süper Lig yükselebilmek için yaptıklarını ve başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını dile getiren Dağ,  "İyi bir yönetim ve teknik ekibimiz var, futbolcularımız da çok özverili. Adanaspor galibiyetiyle lige moralli başladık. Takımdaki motivasyonu tüm sezona yaymak için çalışıyoruz. Herkes başarıya inanıyor. İnşallah takımımızı istenilen noktaya getireceğiz. Tüm maçlara kazanmak için çıkacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195