Title of a News Article

Urfaspor’da hedef galibiyet

.

Urfaspor’da hedef galibiyet
banner206

Şanlıurfaspor’da Samsunspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Yeşilliler, Samsunspor maçını sürdürerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. İkinci yarıya 3-2’lik Adanaspor mağlubiyetiyle başlayan daha sonra Karşıyaka’yı sahasında 1-0 yenen ve son olarak da Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sarı-Yeşilliler, Samsunspor’u da yenerek çıkışını sürdürmeyi arzuluyor.

 

Çift idman yapıldı

Şanlıurfaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçına dün yaptığı çift idmanla hazırlandı. Sabah 2 grup halinde salonda çalışan futbolcular akşam sahaya geçerek hazırlıklarını sürdürdü. Akşam yapılan antrenmanda çift kale maç yapan futbolcular maç sonrası şut çalışması ile idmanı sonlandırdı.

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenman açma germe ile son buldu.

 

Şimşek: Samsunspor maçını 3 puanla kapatacağız

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Samsunsor maçını 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi. Sarı-Yeşilli ekibin ikinci yarıda gösterdiği futbolla takdir topladığını vurgulayan Şimşek, “Pazra günü sahamızda Samsunspor ile oynayacağız, çok zor bir maç olacak. Takımımız son haftalarda zevk veren bir futbol ortaya koyuyor, Urfasporumuz inşallah Samsunspor maçını da galibiyetle kapatıp çıkışını sürdürecektir” dedi.

 

“Tribünler dolsun”

Samsunspor maçında taraftarlara büyük görev düştüğünü vurgulayan Şimşek, “Bu  maçı kazanmaktan  başka çaremiz yok ama bu hedefimize ulaşabilmemiz için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü GAP Arena Stadyumu tribünlerini dolu görmek istiyoruz, taraftarlarımızın takıma vereceği destekle sahadan 3 puanla ayrılacağımızı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195