Title of a News Article

Urfaspor’da kamp bitiyor

.

Urfaspor’da kamp bitiyor
banner206

Şanlıurfaspor’da Antalya kampı yarın sona eriyor. Sarı-Yeşilller, buradan Manisa’ya geçecek ve pazartesi günü de İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, 29 Ocak’ta Antalya Belek’te başladığı kamp çalışmalarını yarın noktalayacak. Lige verilen aradan dolayı Antalya’da kampa giren ve Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde günde çift idman gerçekleştiren Şanlıurfaspor, pazartesi günü oynayacağı Göztepe maçında galibiyeti hedefliyor. Ligin ikinci yarısına Adanaspor mağlubiyeti ile başlayan ardından Karşıyaka’yı güzel bir futbolla 1-0 deviren Sarı-Yeşilliler, Göztepe maçından da iyi bir skorla ayrılıp üst sıralara yükselmeyi arzuluyor.

 

Şimşek: Hedefimiz galibiyet

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, Antalya kampının güzel geçtiğini ve bundan sonra oynayacakları maçlara 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti. Pazartesi günü Göztepe ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını anımsatan Şimşek, “Tugay Hocamız ile futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçı da kazanıp galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki 2-3 maçı galip kapatırsak ilk 6 için büyük avantaj elde etmiş olacağız. İnşallah şans bizden yana olur” dedi.

 

Taraftara çağrı

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, başarıya giden yolda taraftarlara da büyük görev düştüğünü açıkladı. Taraftarın iyi günde de kötü günde de takımının yanında olması gerektiğini vurgulayan Şimşek, “İlk yarıda istemediğimiz sonuçlar aldık ve bu nedenle alt sıralardayız, ikinci yarıdaki hedefimiz iyi sonuçlar alarak Play-Off’a kalmaktır ama bu hedefimize ulaşabilmemiz için taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

6. Randevu

Bu arada Sarı-Yeşilliler, bugüne kadar İzmir ekibi ile 5 maça çıktı. Bunların 3’ünü Göztepe kazanırken, 2’si de eşitlikle sonuçlandı. İzmir ekibi rakip fileleri 9 defa havalandırırken, Urfaspor ise buna 2 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında GAP Arena’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik beraberlikle tamamlanmıştı.

Göztepe ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan karşılaşma, 8 Şubat Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195