Title of a News Article

Urfaspor’da revizyon!

 Urfaspor’da revizyon!
banner206

Şanlıurfaspor iç transferde 3 futbolcuyla daha yollarını ayırdı.

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan ve Transfer Komitesinin birlikte yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında Mert Yüksel, Sezer Badur ve Dilshot Rakhmatullaev ile yollarını ayırma kararı aldı. Daha önce de Onur Güney, Abdulhamit Yıldız ve Ozan Tahtaişleyen ile yollarını ayıran Sarı-Yeşilliler, bu futbolcuların yerlerini doldurabilmek için dış transfere ağırlık verdi. 

İnce elenip, sık dokunuyor
Yeni sezon için sürdürülen transfer çalışmalarında geçtiğimiz yıl yapılan hataları tekrarlamak istemeyen Şanlıurfaspor Transfer Komitesi, bu konuda deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyor. Transfer listesinde 15’e yakın futbolcu bulunan Sarı-Yeşilliler, bu futbolcularla masaya oturarak, kulübün menfaatleri doğrultusunda anlaşma yapmayı planlıyor. 

5 futbolcuyla anlaşma sağlandı
Bu arada yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor, dış transferde 3 iç transferde ise 2 futbolcuyla anlaşma sağladı. Sarı-Yeşilliler, dış transferde Trabzonspor’dan Göksu Alhas ile Gökhan Alsan, Sivasspor’dan ise Abdulkadir Özgen’i kiralarken, iç transferde de Mustafa Aşan ve Şenol Akın ile yeniden el sıkıştı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195