Title of a News Article

Urfaspor’da yer yerinden oynayacak!

 Urfaspor’da yer yerinden oynayacak!
banner206

Denizlispor’a yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Şanlıurfaspor’da transfer taaruzu başladı. Devre arasında verim alamadığı bazı futbolcularla yollarını ayıracak olan Sarı-Yeşilliler, enaz 5 futbolcu takviye yapacak.

PTT 1. Lig’in 13. Haftasında Denizlispor deplasmanından eli boş dönen Şanlıurfaspor’da transfer konusu konuşulmaya başlandı. Denizlispor karşısında kötü bir futbol sergileyen Sarı-Yeşilliler, devre arasını iple çekmeye başladı. Devre arasına kadar toplayabildikleri puanları toplamayı amaçlayan Şanlıurfaspor, bazı mevkilere nokta transferler yaparak ikinci yarıya güçlü bir şekilde başlamak istiyor.

 

Hocanın raporu beklenecek

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bazı mevkilerde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle liderlik koltuğundan uzakta duran Şanlıurfaspor, devre arasında yapacağı takviyelerle ikinci yarıyı istediği sıralamada bitirmeyi hedefliyor. Şanlıurfaspor Yönetimi, Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütecek. Sarı-yeşilliler, sezon başında büyük umutlarla aldığı fakat bekleneni veremeyen Beşiktaş’ın eski oyuncularından Tello ile yollarını ayıracağı söyleniyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonun devre arasında Urfaspor’a gelen ve bu sezon da Sarı-Yeşilli formayi terleten Zenke’nin de, kötü performansından dolayı gönderileceği belirtiliyor. Devre arasına kadar Cihat Arslan’ın vereceği rapor doğrultusunda birkaç futbolcunun daha gönderilmesi gündeme gelebilecek.

 

5 Takviye yapılacak

Bu arada Şanlıurfaspor Yönetimi, devere arasında yapacağı transferlerde forvete büyük önem verecek. İlk yarıda gol atamama sıkıntısı yaşayan Sarı-yeşilliler, ikinci yarıda bu sorunu yaşamamak için iki golcü futbolcuyla anlaşmayı planlıyor. Şanlıurfaspor Yönetimi, golcü arayışlarına şimdiden başlarken, görüşülen isimler sır gibi saklanıyor. Yönetim, Teknik Direktör Arslan’ın raporunu da göz önünde bulundurarak devre arasında enaz 5 futbolcu transfer yaplayı amaçlıyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 11:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Ozan
Mehmet Ozan - 9 yıl Önce

şampiyonluğa oynayan takımın tello ve zenke gibi sıradan yabancılarının olmaması lazım. bir an önce tello, zenke, hakan arslan, hüsnü başkurt gibi oyuncularla yollar ayrılmalı. yerine şanlıurfasporumuzu taşıyacak sağlam futbolcular alınmalı.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142