Title of a News Article

Urfaspordan flaş açıklama

Urfaspordan flaş açıklama
banner206

 ŞANLIURFASPOR ŞİKE İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim şike süreci ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. FIFA ve UEFA nezdinde girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Yetim açıklamasında şunları ifade etti. 
Tüm spor kamuoyunun bildiği üzere 2016-2017 futbol sezonunda ligimizde gerçekleşen şike ve teşvik olayıyla ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme zorunluluğu kulübümüzce zaruri hale gelmiştir.
Federasyonun vereceği karar Türk futbol tarihinin belkide en önemli kararı olacaktır. Verilecek olan kararın şike ve teşvik olayını ya kabul edilebilir hale getirecek, yada Türk futbol tarihi bundan sonraki süreçte şike ve teşvik olaylarının konuşulmayacağı temiz sezon olacağı bir ortam oluşturacaktır. Bu nedenle TFF tarafından verilecek karar ile mağduriyetimizin giderileceğini ve takrar TFF 1. Ligde hak ettiğimiz ligde müsabakalara devam edeceğimiz konusunda inancımız tamdır. TFF tarafından verilecek olan karar spor kamuoyunu tatmin etmediği ve vijdanları rahatlatmadığı takdirde, suçluların yeterince cezalandırılmadığı zaman FIFA VE UEFA Nezdinde girişimlerde bulunacağımızı Tüm spor kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195