Title of a News Article

Urfaspor’dan intikam almak istiyorlar!

Geçen sezonun son haftalarında Şanlıurfaspor’a 2-0 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Osmanlıspor (Ankaraspor), Pazar günü evinde ağırlayacağı maçta geçtiğimiz sezonun acısını çıkarmayı planlıyor.

 Urfaspor’dan intikam almak istiyorlar!
banner206

PTT 1. Lig’in 5. haftasında Pazar günü Şanlıurfaspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor FK, bu maçın hazırlıklarını akşam yaptığı taktik çalışmasıyla devam ettirdi.

Pazar günü Şanlıurfaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor FK yaptığı çift antrenmanla günü tamamladı. Sabah kuvvet çalışması yapan Başkent ekibi akşam ise taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde esneklik ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başlayan mor-sarılı ekip, 3 grup halinde koordinatif pas ve daha sonra 5’e 2 pas organizasyonları denedi. Pas organizasyonlarının ardından antrenmanın ikinci etabında taktik çalışmasına geçen ekip yarı sahada oynanan çift kale maçla günün ikinci antrenmanını noktaladı. Yaklaşık olarak 1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden Marek Sapara katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Numan Çürüksu ve Ahmet Görkem Görk fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195