Title of a News Article

Urfasporlu eski futbolcu bıçaklandı

.

Urfasporlu eski futbolcu bıçaklandı
banner206
 Bir dönem Şanlıurfaspor’da da forma giyen eski milli futbolcu Önder Turacı, Belçika'nın Liege kentinde kız kardeşinin eski eşi tarafından bıçaklandı. Gelen son dakika haberine göre Önder Turacı'nın hayati tehllikesi ortadan kalktı...

Belçika 3. Ligi takımlarından Sporting Hasselt'te forma giyen eski milli futbolcu Önder Turacı, kız kardeşinin eski eşi tarafından bıçaklandı.

Olay, geçtiğimiz salı gecesi Belçika'nın Liege kentinde meydana geldi. Önder Turacı'nın, kız kardeşinin eski eşi olan ve isminin Ali olduğu belirtilen kişi ile kavga ettiği ve bu şahıs tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Omuz ve göğüs bölgelerine aldığı bıçak darbeleri sonucunda ağır yaralanan Önder Turacı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yoğun bakıma alınan Turacı'nın bu sabah itibariyle hayati tehlikesinin ortadan kalktığı öğrenildi. Yoğun bakımdan çıkarılan Önder Turacı'nın normal odaya alındığı bildirildi.

 

ÖNDER TURACI KİMDİR?

Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak 1981 yılında Liege kentinde dünya'ya geldi. Futbola Tilleur Liege kulübünde başladı. 1998-2016 yılları arasındaki profesyonel kariyerinde Standard Liege, CS Vise, La Louviere, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor Antalyaspor ve KSK Hasselt takımlarında oynadı. U21 seviyesine kadar Belçika milli takımlarının formasını giydi. A Milli Takım için Türkiye'yi seçti. 3 kez ay yıldızlı ekibimizin formasını giydi. (hürriyet)

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195