Title of a News Article

Urfasporlu futbolcu; "Yüreğimle oynuyorum"

.

Urfasporlu futbolcu; "Yüreğimle oynuyorum"
banner206
 Şanlıurfaspor'un tecrübeli stoper oyuncusu Ramazan Sal Salim Manav'a samimi açıklamalarda bulundu.

Ramazan, "Taraftarımız merak etmesin, adım adım şampiyonluğa yürüyeceğiz. Ünal hocamızın bize güvenini boşa çıkartmayacağız" dedi.

 

PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'un savunma oyuncu Ramazan Sal Bolu'daki ilk etap kamp çalışmasıyla ilgili olarak ise, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Takım içerisinde arkadaşlık ruhunun Ünal Karaman hocamız ile oluştuğunu düşünüyorum. Hocamızın güvenini boşa çıkartmayacağız. Biraz yorulduk ama faydalı bir kamp dönemi oldu" ifadelerini kullandı.

 

"TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN"

Şanlıurfaspor taraftarına ve şehre de değinen Ramazan Sal, "Şanlıurfaspor forması ile Allah nasip etti şampiyonluk yaşadım. Rabbim İnşallah bu sefer de nasip eder. Taraftarımız bize güvensinler, desteklesinler. Merak etmesinler adım adım şampiyonluğa yürüyeceğiz. Şehre gelince de Şanlıurfa hem halk yapısı hem de kentsel özellikleriyle yaşanılası bir şehir. Samimi olarak ifade etmeliyim. Birçok takımda futbol oynadım. Şanlıurfa ve Bursa'nın bende yeri çok ayrı" diye konuştu.

 

"SAVAŞÇI RAMO OLARAK HATIRLANMAK İSTiYORUM"

Oyuncu olarak kendi portföyüne de değinen Ramazan, "Sert oyuncu olduğumu ifade edenler oluyor. Yürekten oynuyorum. Aldığım parayı hak ediyorsam ne mutlu bana. İstatistiklere baktığımızda kariyerimde 3 kırmızı kart gördüm bu da bence gayet iyi bir rakam. Ben her zaman savaşçı Ramo olarak hatırlanmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

(Salim MANAV - Vahdet Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195