Title of a News Article

Urfaspor’u kritik 7 hafta bekliyor

.

Urfaspor’u kritik 7 hafta bekliyor
banner206

Şanlıurfaspor’un Samsunspor’a 2-1 yenildiği haftada, küme düşme potasındaki takımların da puan kaybetmesi ligde kalma yolunda büyük umut oldu. Sarı-Yeşilliler, bundan sonra oynayacağı 7 maçtan iyi sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyor.

TFF 1. Lig’de son 2 haftadır mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, 27. haftayı 26 puanla 15. Sırada tamamladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 24 puanla 16., yine aynı puana sahip olan Mersin İdmanyurdu da 16. Ve Bandırmaspor ise 22 puanla 18. Sırada yer alıyor. Şanlıurfaspor’un Samsunspor’a 2-1 yenildiği haftada Gaziantep Büyükşehir’in Altınordu’ya 2-0, Mersin İdmanyurdu’nun Manisaspor’a 2-0 ve Bandırmaspor’un da Giresunspor’a 1-0 yenilmesi camiayı bir nebze de olsa mutlu etti.

 

Denizlispor maçı

Son 2 haftada aldığı kötü sonuçlar dolayısıyla küme düşme bölgesine yeniden yaklaşan Şanlıurfaspor’u, çok zorlu maçlar bekliyor. Sarı-Yeşilliler, ligin 28. Haftasında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Henüz bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Urfaspor’un bu maçta da işinin çok zor olacağı bekleniyor. Fakat Şanlıurfaspor, Denizlispor maçını kazanarak dış sahada galip gelememe şanssızlığını kırıp tehlikeli bölgeden de uzaklaşmayı hedefliyor.

 

Kalan maçlar

Küme düşmemek için mücadele eden Mersin İdmanyurdu ile Samsunspor’a üst üste yenilmesi ile taraftarına büyük şok yaşatan Şanlıurfaspor, bundan sonra 7 önemli maça çıkacak. Sarı-Yeşilliler, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Balıkesirspor, Boluspor, Manisaspor ve Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşillilerin ligde kalma yolunda gerek Denizlispor ve gerekse de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları büyük önem taşıyor. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195