Title of a News Article

Urfasporu kümeye düşürmüştü...

Urfasporu kümeye düşürmüştü...
banner206
 Spor Toto 1. Lig 20. Hafta Karşılaşmasında Elazıgspor-Giresunspor Şanlıurfa 11 Nisan Stadında karşı karşıya geliyor. Giresunspor iki sezon önce Şanlıurfasporu kümeye düşmesine yol açmıştı. İki sezon önce ligin son haftasında yedek kadro ile Gaziantep BŞB'a karşı çıkan Giresunspor yenilerek Şanlıurfasporun kümeye düşmesine yol açmıştı...

İkinci yarıda oynadığı 2 maçtan puansız ayrılan Elazığspor bu hafta Giresunspor’u konuk ediyor..Kayyum yönetiminde gençlerden oluşan kadrosuyla ikinci yarıya başlayan Elazığspor bu sezon istediği sonuçları alamayan Karadeniz temsilcisi ile Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
 Zorlu maç; ateş hattında bulunan Elazığspor ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Giresunspor açısından 6 puanlık değer taşıyor.

Kritik maç öncesinde ev sahibi Elazığspor 16 puanla 17. Sırada yer alırken, Çotanaklar ise 20 puanla14. Basamakta bulunuyor.

 Ş. Urfa 11 Nisan Stadı’ndaki karşılaşma pazar günü saat 20.00'da beIN Sports Max-2 ekranlarından canlı olarak yayınlanırken, zorlu maçı Rize Bölgesi A Klasman hakemlerinden Serkan Sinan Dereci ve ekibi yönetecek.


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195