Title of a News Article

Urfaspor’u neden seçtiğini açıkladı

.

Urfaspor’u neden seçtiğini açıkladı
banner206

Şanlıurfaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Tugay Kerimoğlu, "Bu güzel şehre, bu güzel şehrin kulübüne hizmet etmek için bugün buradayız. Buranın çok farklı bir yerde olması gerektiğini hissettiğim için burayı seçtim" dedi.

Öğleden sonra saat 14.00'da Türk Hava Yollarına ait uçakla GAP Havalimanına inen Kerimoğlu ilk önce Şanlıurfaspor GAP Vadisi Spor Tesisleri'ne geçerek tesislerde incelemede bulundu. Daha sonra GAP Arena Stadı'nı gezen Kerimoğlu, akşam saat 20.30'da kulüp yönetimiyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tugay Kerimoğlu, Şanlıurfaspor ile başarılı olmak istediğini ve hedefinin takımı önce Play-off'a daha sonra Süper Lige çıkartmak olduğunu dile getirdi.

Pazartesi gününden itibaren takımın başına geçeceğini ifade eden Kerimoğlu, "İstanbul'da başkanımızla beraber yaptığımız görüşmede Şanlıurfaspor Kulübü'yle alakalı düşüncelerimizi kendilerine iletmiştik. Başkan da bana Şanlıurfaspor Kulübü'nün bulunduğu yerden daha yükseklere gidip hak ettiği yerlere taşıyalım diye bir teklifle geldi. Ben de bilgi birikimlerimle yapabileceğimizi, beraber nasıl çalışabileceğimizi izah ettik. Bunun akabinde bu güzel şehre, bu güzel şehrin kulübüne hizmet etmek için bugün buradayız. Buranın çok farklı bir yerde olması gerektiğini hissettiğim için burayı seçtim" dedi.

Tugay Kerimoğlu ayrıca uzun vadede başarılı olmak istediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 23:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akif
Akif - 8 yıl Önce

insAllah

SIRADAKİ HABER

banner195