Title of a News Article

Urfaspor’u Türkiye’ye rezil ettiniz!

.

Urfaspor’u Türkiye’ye rezil ettiniz!
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından futbolculara verilen çeklerin, sahte çıktığı iddia edildi.  

Şanlıurfa kamuoyundan destek almadan Şanlıurfaspor olağanüstü kongresinde Kulüp Başkanlığına seçilen Mehmet Yılmaz ve yönetimi, deyim yerindeyse Sarı-Yeşilli takımı Türkiye’ye rezil etti. Maddi krizde bulunan Sarı-Yeşilli ekibin başına geçen Yılmaz ve yönetimi, Sarı-Yeşilli ekibin Afyon’da kamp yaptığı otelin ücretini dahi ödeyemedi. Otel ücretinin ödenmemesinden dolayı futbolcular otelden çıkarıldı.

Sahte çek skandalı

Bu olay Türkiye gündemine otururken, hemen ardından bir skandal daha ortaya çıktı.

Tarihinin en zor dönemini yaşayan Şanlıurfaspor’da, bu kez de sahte çek olayı patlak verdi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından futbolculara verilen çeklerin, sahte olduğu iddia edildi. Çeklerin sahte olduğunu duyuranlar Şanlıurfaspor’un yeniden sözleşme imzaladığı futbolcular oldu.

Urfasporlu futbolcular tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;

Kamuoyu açıklaması

Bilindiği üzere uzun bir süredir Şanlıurfa Spor Kulübünün şanlı formasını terletmekte ve kulübün en zor durumunda dahi kulübümüzü yalnız bırakmamaktayız. Diğer takımlardan gelen transfer tekliflerini dahi geri çevirerek, sadece Şanlıurfaspor Kulübünün yaşaması adına büyük fedakarlıklarda bulunarak, Şanlıurfaspor Kulübü ile 2019-2020 futbol sezonu için yeniden anlaşmış bulunmaktayız. Bu doğrultuda, Şanlıurfa Spor Kulübü yönetiminin belirlediği kamp otelinde yeni sezon hazırlıklarımıza başlayıp, bugüne dek alın terimizin son damlasına kadar yine Şanlıurfa Spor Kulübünün yaşaması adına çalıştığımızı sayın kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Ancak dün itibari ile tarafımıza yeni sözleşme imzalamamız için kulüp başkanı Mehmet Yılmaz’ın şahsı tarafından gözlerimizin önünde keşide edilerek teslim edilen çekleri günü geldiğinde bankada karşılığını sorgulattığımızda, başkan tarafından bizlere “alınan çeklerdeki imzanın sahte olduğu ve Mehmet Yılmaz’a ait olmadığının, bankaya yine Mehmet Yılmaz tarafından ihbar edildiği, dolayısı ile ödeme ile ilgili bir işlem yapılamayacağının bilgisi” verilmiştir.

Bununla birlikte, yeni sezon hazırlıklarımızı yaptığımız kamp oteli yönetimi tarafından tarafımıza otel konaklama ve kamp ücretlerinin ödenmemesi sebebiyle takımın 13.00 itibari ile otelden çıkarılacağı bilgisi verilmiştir.

Gelinen bu noktada Sn. Mehmet Yılmaz’ın kendisine ait olan çeklerdeki imzaların kendisine ait olmadığı yönündeki asılsız ihbarı, kamp otel ücretlerini ödememesi sebebiyle otelden tahliye edileceğimiz gerçeği her türlü izahtan varestedir. Bu itibarla anılan söz konusu gelişmeleri terimizin son damlasına kadar yaşaması için mücadele ettiğimiz Şanlıurfaspor Kulübü camiasının ve tüm kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
MİNA
MİNA - 5 yıl Önce

REZİLDİ ZATEN DAHA REZİL ETTİLER

SIRADAKİ HABER

banner195