Title of a News Article

Urfaspor’u yalnız bırakmayan Başkan

 Urfaspor’u yalnız bırakmayan Başkan
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni sezonda maddi ve manevi olarak Şanlıurfaspor’un  en büyük destekçileri arasında yer alıyor.

Kamp döneminde iki futbolcu transferinin maliyetini karşılayarak Sarı-Yeşilli ekibe destek veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Urfaspor’un 2-1 galip geldiği Adanaspor maçını da Elazığ’da izledi. Kamp döneminde de Sarı-Yeşilli ekibi yalnız bırakmayan Başkan Ekinci’nin, Elazığ’a giderek Urfaspor’un maçını seyretmesi taraftarlar tarafından takdirle karşılandı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim kurulu ile birlikte şeref tribününde Urfaspor-Adana maçını seyreden Ekinci, Sarı-Yeşilli ekibin galip gelmesi ile birlikte büyük sevinç yaşadı.

Maç sonunda Şanlıurfaspor Yönetimi ve teknik heyet ile futbolcularını kutlayan Başkan Ekinci, “Gerçekten güzel bir kadro kurulmuş. Belki şuanda ligimizde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Adanaspor’u 2-1 yenerek lige 3 puan ile başlayan Urfaspor’umuzun, önümüzdeki haftalarda da bu iyi sonuçları almasını temenni ediyorum. İnşallah bu sezon Urfaspor Süper Lig hasretini dindirecektir” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195