Title of a News Article

Urfaspor’un bu hafta oynayacağı rakibinde büyük kriz…

.

Urfaspor’un bu hafta oynayacağı rakibinde büyük kriz…
banner206

PTT 1. Lig’in 10. haftasında Balıkesirspor’a 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, taraftarın sabrı taştı. Yeni Malatya, önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor'a konuk olacak. 

Balıkesirspor’un 1-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ardından Balıkesir Atatürk Stadı’ndaki Malatyalı futbol severler kulüp başkanı Adil Gevrek’i istifaya davet etti. İrfan Buz yönetiminde 2 haftadır yenilgi alan takımlarının 8 puanla ligin dibine demir atmasıyla adeta çileden çıkan taraftarlar, Balıkesirspor karşılaşmasının ardından başkan Adil Gevrek’i istifaya davet etti.

 

YÖNETİM RADİKAL KARARLAR ALMAYA HAZIRLANIYOR

Yücel İldiz’in ardından göreve gelen İrfan Buz ile kötü günlerin geride kaldığını düşünen sarı-kırmızılı camia art arda gelen Denizlispor ve Balıkesirspor yenilgileriyle adeta şok oldu. Karşılaşma sonrası sinirli bir şekilde stadı terk eden ve her hangi bir açıklama yapmayan Adil Gevrek’in önümüzdeki haftalar öncesinde nasıl bir tutum sergileyeceği merak edilirken, yönetim kurulunun yapacağı toplantı sonrasında bazı futbolcularla sahadaki disiplinsiz tavırlarından dolayı devre arası gelmeden yolları ayırabileceği öğrenildi.

 

ÖDEME KONUSU YENİDEN GÜNDEMDE

Öte yandan son haftalarda alınan başarısız sonuçlarının ardından futbolculara geçen sezondan kalan şampiyonluk primi ödemeleri konusu yeniden gündeme geldi. Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta takımın PTT 1. Lig'e çıkmasında payı olan futbolcuların şampiyonluk primlerini alamamasından dolayı yönetime tepkili olduğu ve başta Ramazan Kahya ile Koray Şanlı olmak üzere, sahada mücadele eden oyuncuların performanslarının bu durumdan kaynaklı olarak düşüş gösterdiği iddia ediliyor.

Yeni Malatyaspor geçen sezon kadrosunda bulunan 10 futbolcuyla sezon başı yeniden sözleşme imzalamıştı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195