Title of a News Article

Urfaspor'un kaderi 180 dakikaya bağlı

Urfaspor'un kaderi 180 dakikaya bağlı
banner206

 Play-Off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligde kalan iki maçını kazanmak istiyor. Sarı-Yeşilliler, iki maçını kazansa dahi kötü averajından dolayı rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecek.

PTT 1. Lig’de 51 puanla 6. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligde kalan Boluspor ile Kayserispor maçını kazanmak istiyor. Kayserispor’un şampiyonluğunu ilan etmesi ve Boluspor’un da bir hedefinin bulunamaması Sarı-Yeşillilerin işini kolaylaştırıyor. Ancak Şanlıurfaspor, Boluspor ile Kayserispor maçlarını kazansa dahi Play-Off’a gidemeyebilir. Çünkü gerek ikili averajda gerekse de gol averajında rakiplerinden bir adım geride kalıyor. Bunun için Sarı-Yeşillilerin, Play-Off’a kalabilmesi için hem iki maçını kazanması hem de rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor.

 

Boluspor hazırlıkları sürüyor

Şanlıurfaspor, 16 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı Yeşililer, antrenmanda ısınma, düz koşu ve fizik kondisyona dayalı çalışmalar yaparken, sakatlığı devam eden Hüseyin Tok ve Alanyaspor maçında başından sakatlanarak oyundan çıkan Onur Akbay antrenmana katılmadı.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman şut ve açma germe hareketleri ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195