Title of a News Article

Urfaspor’un rakibinde flaş gelişme…

.

Urfaspor’un rakibinde flaş gelişme…
banner206

Hafta sonu Şanlıurfaspor’a konuk olacak olan PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, hiçbir futbolcunun Malatyaspor'un üstünde olmadığını vurgulayarak, Koray ve Vedat ile yolları ayıracaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımın antrenmanı öncesi açıklamalarda bulunan İrfan Buz, “Her iki yenildiğimiz müsabakaya baktığımızda bireysel hatalardan yenildik. Son müsabakada ise kalecimizin kurtardığı pozisyon bile yok. Bu ne demek oluyor. Deplasmanda oynadığınız maçta, sahayı iyi parsellediğiniz anlamına gelir. Ceza sahası içerisinde hiç gereksiz bir penaltıdan geriye düşüyorsunuz. Ve bu maçta pozisyonlarımız da vardı. Tabi bu üzücü. Tabi eksiklerimiz var ve bunları düzeltmemiz gerekiyor. Takımı daha evvel de tanıyordum ama böyle detaylı olarak tanıma açısından benim için bu süreç iyi oldu. Oyunsal anlamda üzerine koyarak istikralı sonuçların geleceğini de düşünüyorum” dedi.

 

“KORAY VE VEDAT İLE YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ”

Yönetime sunduğu raporla 4 oyuncuyu kadro dışı bırakmasıyla ilgili de konuşan Buz, “Kadro dışı konusuyla ilgili çeşitli spekülasyonların ortaya çıkmaması adına sizlere açıklık getirmem lazım. Biz Balıkesir müsabakasından sonra futbolculara izin verdik. Ve daha sonra onlara belirli bir saatte burada buluşacağımızı söyledik. O da kuraldır tabi. Siz bir futbol takımısınız. Kurallarınız vardır, futbolcuların da bu kurallara uyması lazım. Buna uymadığınız taktirde siz de cezalarına katlanacaksınız. 4 tane futbolcumuzu kadro dışı bıraktık ve bu durumun oyunsal olarak hiçbir alakası yok. Bu futbolculardan iki tanesini ben daha evvel affettim. Çünkü biz iyi niyetli geldik buraya. Elimizdeki mevcut kadro içerisinde onlara da şans verdik. Böyle bir durumda bu futbolcuların yine geç kalmaları doğru bir şey değil. O yüzden demek ki kafa olarak bazı şeyler doğru gitmiyor. Yeni Malatyaspor Kulübü’nün de bir duruşu vardır. Her futbolcunun bunu bilmesi gerekiyor. Bizim kadromuz çok geniş değil. Ne olursa olsun burada önemli olan birlikte hareket edebilmek ve bu sonuçları nasıl lehimize çevirebiliriz çabasıdır. Hiçbir futbolcu Malatyaspor’un üstünde değildir. O kesin. Şöyle bir durum söz konusu. Koray Şanlı ve Vedat Budak ikinci kez kadro dışı kaldıkları için onlarla yolumuzu tamamen ayıracağız. Diğer futbolcularımızın da bu hafta affedilmeleri falan söz konusu değil. Biz genç arkadaşlarla takımı takviye edeceğiz. Biz burada savaşıyoruz. Ben de diyorum ki herkesin birlik olması gerekiyor. Çünkü şu anda yapılacak bir şey yok. Ne yapacağız, önümüze bakacağız. Burada üstüne koyarak gideceğiz. Bakın 7 tane maçımız var ve 8 puanımız var. Mümkün mertebede en yüksek puanları alacağız. Ondan sonra takviyelerle ilgili çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yeni Malatyaspor’u istenilen yere getireceğimize kesinlikle inanıyorum” diye konuştu.

 

“ÇOK ZOR BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”

Cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor maçının kendileri için çok zor geçeceğini ifade eden Buz, “Çok zor bir maça çıkacağız. Ama çıkacağız puanlarımızı telafi etmek için aslanlar gibi mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195