Title of a News Article

Urfaspor'un transfer listesinde o da var

Urfaspor'un transfer listesinde o da var
banner206

 Şanlıurfaspor’un transfer listesinde son 4 sezondur Trabzon 1461'in formasını giyen Diyarbakırlı futbolcu Sıddık İstemi'nin de bulunduğu öğrenildi.

Diyarbakır'ın amatör takımlarından Gençlerbirliği'nde futbola başladıktan sonra Diyarbakırspor'da yıldızı parlayan Mehmet Sıddık İstemi, PTT 1. Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan takımların gözdesi oldu. 22 yaşındaki futbolcu birçok takımın transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Spor Toto 2. Lig'e düşen 1461 Trabzon'la olan sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Sıddık'ı renklerine bağlamak için ısrarcı olan kulüplerin ise Şanlıurfaspor, Boluspor, Orduspor ve Karşıyaka olduğu belirtildi.

Diyarbakır'da yaşayan ailesinin yanına gelerek yorucu geçen sezonun stres ve yorgunluğunu atmaya çalışan Sıddık, Trabzon'da çok şey öğrendiğini ancak takımın küme düşmesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Sıddık, Diyarbakır'ı başarıyla temsil ettiğini belirterek, "Trabzon bana çok şey kattı. Futbolun merkezi olan bu şehirde hem tecrübe hem de kendimi geliştirme adına önemli kazanımlarım oldu. Kalbimin bir köşesinde daima Trabzon olacak. Kendimi onlardan biri gibi hissediyorum. Ama artık ayrılma vakti geldi. Birçok takımdan teklif var, hepsi de şampiyonluk adayı. Karşıyaka'ya daha yakın olduğumu ifade edebilirim. Bu yıl büyük düşünüyorlar. Transfere son noktayı koymak üzere Pazartesi günü İstanbul'a gideceğim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195