Title of a News Article

Vali Küçük, elini taşın altına koydu!

Vali Küçük, elini taşın altına koydu!
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor’a esnaftan 132 Bin TL para toplandı. Bu desteğin devam edeceği bildirildi.

PTT 1. Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfaspor’a maddi destek arayışları devam ediyor. Bir süre önce Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetimi ile bir toplantı yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kulübe maddi destek sağlayacağının sözünü vermişti. Urfaspor’a maddi destek arayışlarına giren Vali Küçük, bir grup esnaf ile bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; kaymakamlar, kulüp ikinci başkanı Aslan Akyürek ve işadamları katıldı. Toplantıda Şanlıurfaspor kulübünden gelen destek talebini makul karşıladığını dile getiren Vali Küçük; Şanlıurfaspor’un önemli bir marka olduğunu ve bu markaya hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Verilecek destekle elde edilecek başarının gençliğe heyecan ve motivasyon sağlayacağını kaydeden Vali Küçük; aynı zamanda süper ligde mücadele edecek olan bir Şanlıurfaspor’un en büyük reklam aracı olacağını belirtti. Vali Küçük; verilecek her türlü desteğe teşekkür ederek sözü kulüp ikinci başkanı Aslan Akyürek’e bıraktı.

Toplantıda konuşan Akyürek ise; Şanlıurfaspor’un iyi bir yerde olduğunu, daha iyi yerlere gelebilmek adına tüm kentin ve iş adamlarının desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, verilecek desteğin tüm Şanlıurfa halkına olumlu dönüşler sağlayacağını kaydetti.

Toplantının sonunda Şanlıurfaspor’a ilk etapta 132 bin TL destek verileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195