Title of a News Article

Vali Tuna’dan Urfaspor için flaş karar…

.

Vali Tuna’dan Urfaspor için flaş karar…
banner206
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfaspor’a maddi destek sağmak amacıyla kampanya başlattı. Sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yürütülecek kampanyada; Şanlıurfaspor’a yaklaşık 3 Milyon TL gelir elde edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Şanlırfaspor için takdir edilecek bir karara imza attı. Vali Tuna, bu kararı Valilik Konferans Salonunda düzenlediği toplantıyla duyurdu. Toplantıya Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ŞUTSO Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan, Kuyumcular Odası Başkanı Halil Demirkol ve bazı sivil toplum kuruluşu örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Şanlıurfaspor’a maddi destek sağlamak amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini belirten Vali Tuna,

işyerleri ve arabalara yapıştırılmak üzere üzerinde Şanlıurfaspor logosu bulunan stickerların satışa sunulacağını söyledi. Bunu sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin desteğiyle yapacaklarına vurgulayan Vali Tuna, bu sayede Şanlıurfaspor’a 3 Milyon TL gibi bir gelir elde etmek istediklerini belirtti.

Şanlıurfaspor’un ligde zor günler geçirdiğine de dikkat çeken Tuna, “Şanlıurfaspor’a gereken desteği sağlıyoruz. Ancak bu sezon istenilmeyen sonuçlar alındı. İnşallah Urfaspor, ilerleyen haftalarda alınacak başarılı sonuçlarla ligde kalacak. Önümüzdeki sezon için Süper Lig planları yapmak için elimizden gelen desteği sunmalıyız” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet avcı
Mehmet avcı - 7 yıl Önce

Ben ve Şanlıurfa halkı son 5 yıldır aynı filmi izlemekten yorulduk lig başlarken şampiyonluğa ikinci devre başlarken playofa ligin sonuna doğru bu yıl bu ligde kalalım seneye süperlige çıkarız diye diye izledik

SIRADAKİ HABER

banner195