Title of a News Article

Vali’den Urfalılara çağrı

 Vali’den Urfalılara çağrı
banner206

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,  Urfalıları 11-17 Ocak tarihleri arasında GAP Arena Spor Salonu’nda yapılacak olan “Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası”na herkesi davet etti.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 11-17 Ocak 2015 tarihleri arasında  Şanlıurfa'da yapılacak "Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası" ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali İzzettin Küçük, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Yıldız, Valilik Basın Müdürü Emin Seymen katıldı.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Şanlıurfa’nın tarih, kültür ve medeniyet kenti olduğunu belirterek, “Böyle bir turnuvayı Urfa’da yapmaktan dolayı mutluyuz. Gelecek yılların sporcu tohumları ekilecek. Güzel bir organizasyonla Urfa’nın tanıtımını yapacağız. Ciddi müsabakalar yapacağız. Burada başarı elde edecek geçlerimiz, bu yıl yapılacak olimpiyatlar başta olmak üzere dünya şampiyonası ve 2016 yılında yapılacak RİO Dünya şampiyonasına da sporcu seçmeleri yapılacaktır” dedi.

Gözgeç, Pazartesi günü 800 sporcu 300 hakem ve antrenör katılacağı mehteran gösterisi yapılacağını da vurgulayarak, turnuvaya tüm herkesi beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, Tarım ve sanayi şehri olma yönünde ilerleyen Şanlıurfa’nın, spor alanında da önemli bir yere sahip olabilmesi çalıştıklarını belirterek, “Şanlıurfa’nın 625 Bin genç nüfusu var. Gençliği sporla buluşturmamız gerekiyor. Öğrencilerimizi, gençlerimizi eğitimin yanında sporla da buluşturmamız lazım. "Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası"ndan dolayı 8  gün boyunca Urfa’da bir şölen yaşanacak. 5 Bin kişilik kapalı spor salonunun Urfalılar tarafından doldurulmasını bekliyorum. Urfa’da gençlik için spor tesisleri yapıyoruz. 2015 yılında sadece boks değil birçok alanda turnuvalar yapılacak” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195