Title of a News Article

“Vatandaşlar çamursuz yollarda yürüyecek”

.

“Vatandaşlar çamursuz yollarda yürüyecek”
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçede yaşayan vatandaşları, tozsuz ve çamursuz yollarda yürütmek istediklerini söyledi.

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akbayır Mahallesi, TOKİ Basın Sitesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Baydilli, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak istediklerini belirten Başkan Baydilli; “ “Akbayır mahallesi TOKİ basın sitesinin önündeyiz. Altyapısı bitmiş olan bütün yollarda çalışmalarımız devam etmekle birlikte Akbayır mahallemizde kilitli parke  taşı çalışmalarımız  son sürat devam ediyor. Karaköprü Belediyesi olarak altyapısı bitmiş olan her yerde insanları çamurdan ve tozdan arındırıp kilitli parke taşı döşeyerek güzel sokaklar haline getiriyoruz. Karaköprülü vatandaşlarımızı tozsuz ve çamursuz yollara kavuşacak vatandaşlarımız çamurlu yollarda yürümeyecektir.  Çalışmalarından dolayı emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet altun
mehmet altun - 8 yıl Önce

Esnaflara verilen 30.000 TL Faizsiz kredi başvuruları devam etmektedir. Talep yoğunluğundan dolayı kredi almak isteyenler elini çabuk tutsun. bir an önce müracaat etsin. Mehmet Altun- Bakkalbaşı

SIRADAKİ HABER

banner195