Title of a News Article

Voleybolda hakem skandalı...

.

Voleybolda hakem skandalı...
banner206
 Sahasında ağırladığı Numune DSİ takımına 3-2 yenilen MSK Urfa Bayan Voleybol Takımı, maçın hakemine tepki gösterdi. MSK Urfa As Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Cem Hamavioğlu, hakemin yaptığı kural hatasından dolayı maçı kaybettiklerini belirtti.

2016-2017 Sezonu Voleybol 1.Lig Bayanlar B Grubu’nda Şanlıurfa’yı temsil eden Memleketspor Kulübü, ligin 2. Maçında GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştığı Numune DSİ takımına 3-2 yenildi. Maçın ardından yazılı açıklamada bulunan MSK Urfa As Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Cem Hamavioğlu, “Maçta ezici bir üstünlüğümüz ve skor avantajımız var iken hakemin yaptığı kural hatası sonucu maçı kaybettik” dedi.

Hamavioğlu, 22.10.2016 tarihinde oynadıkları Numune DSİ Spor maçında rakiplerine karşı çok üstün oynayan kızlarının performansının önümüzdeki maçlara ışık tuttuğunu belirterek, “Genç ve iyi bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Oynanan oyun ve hırsları en üst seviyededir. Ama maçta ezici bir üstünlüğümüz ve skor avantajımız var iken hakemin yaptığı kural hatası sonucu maçı kaybettik. Baş hakem Fatih YAYLA rakip takımın koçuna maçın 2.setinde sarı kart gösterdi. Maçın 4.setinde skor 23-18 ile lehimizde iken koçun yaptığı itirazlar sonucu önceden sarı kartı olduğu için kırmızı kart göstermesi ve lehimize 1 sayı vermesi gerekir iken 1.sarı kartı hiçe sayarak tekrar sarı kart göstermiş ve adeta rakip takım maçı kazansın diye uğraşmıştır. Biz liglerimizde hakem hatası istemiyoruz ve iyi oynayan kazansız istiyoruz. Söz konusu olayla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonuna başvuru yapmış olup kural hatasından dolayı maçın tekrarını istemiş bulunmaktayız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142