Title of a News Article

Vur kır parçala, bu maçı kazan!

 Vur kır parçala, bu maçı kazan!
banner206

UĞUR BUDAK 
Şanlıurfaspor, bugün saat 20.00’de GAP Arena’da Balıkesirspor’u ağırlıyor. Balıkesir maçında Urfaspor’un en önemli kozu olacak taraftarları, futbolcularına “Vur kır parçala, bu maçı kazan’ mesajı göndererek, 3 puan alınması isteğinde bulundu.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın takımın başına getirilmesinin ardından son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Şanlıurfaspor, 31. haftanın kapanış maçında bugün akşam saat 20.00’de GAP Arena Stadyumu’nda  Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Yeşilliler, güçlü rakibi Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Tüm planların 3 puan üzerine yapıldığı Şanlıurfaspor’da, kart cezalısı Abdulhamit Yıldız ile Şenol Akın bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

Dağ; Yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Balıkesirspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını anımsatarak, “Son maçlarda aldığımız başarılı sonuçlarla yakaladığımız bu çıkışımızı Balıkesir maçında da sürdürmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçtan da 3 puan alabilmek adına elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi.

Balıkesirspor’un Süper Lig’e çıkmak için mücadele ettiğini vurgulayan Dağ, “Rakibimizden asla korkmuyoruz belki rakibimiz çok güçlü olabilir ama biz her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. İnşallah karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf biz olacağız” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195