Title of a News Article

Vurduğunuz gol olsun!

 Vurduğunuz gol olsun!
banner206

Şanlıurfaspor, bugün saat 13.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Karşıyaka’yı konuk edecek. Sarı-Yeşilliler, İzmir ekibini devirerek, puan kayıplarına son vermek istiyor.

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de 29 puanla 8. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında Karşıyaka’yı ağırlıyor. GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşma TRT Spor televizyonundan naklen yayınlanacak. Şanlıurfaspor, Karşıyaka maçından 3 puanla ayrılarak son haftalardaki puan kayıplarına son vermek istiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarından dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, “Artık bu puan kayıplarına son vermek istiyoruz. Yaşadığımız puan kayıplarından dolayı alt sıralara geriledik. Üst üste evimizde Karşıyaka ve Osmanlıspor’u konuk edeceğiz. İnşallah bu iki maçtan da galip ayrılan taraf olacağız. Öncelikle Karşıyaka maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor’un ilk 2 hedefinin halen devam ettiğini vurgulayan Başkan şimşek, “Belki son haftalardaki kötü sonuçlardan dolayı zirveden uzaklaştık ama yine de ilk 2 şansımız devam ediyor. Karşıyaka maçından alınacak bir galibiyetle seri yakalayıp zirveye doğru yürümek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Maraton ve numaralı tribünler cezalı

Bu arada Şanlıurfaspor’un cezası dolayısıyla GAP Arena’daki karşılaşmada maraton ve numaralı tribünlere seyirci alınmayacak. Ayrıca bu tribünde Antalyaspor maçını seyreden taraftarlar da, Karşıyaka maçına giremeyecekler. Taraftarlar, Karşıyaka maçında sadece kale arkalarında takımlarına destek verebilecekler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195