Title of a News Article

YAKIŞMADI!

YAKIŞMADI!
banner206

Geçen hafta Antalyaspor’a 1-0 yenilen Şanlıurfaspor, ligin 3. Haftasında karşılaştığı Elazığspor’la da 1-1 berabere kaldı. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Urfaspor’da yaşanan puan kayıpları taraftarı derinden üzüyor.

PTT 1. Lig’in 3. Haftasında Şanlıurfaspor, Elazığspor’u ağırladı. GAP Arena Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle karşılaşma Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynandı. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, geçen sezon Süper Lig'den düşen Elazığspor'la 1-1 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Teknik Direktör Cihat Arslan'ın öğrencileri, sahada beklenen futbolu verememesi taraftarları üzüntüye koydu. Ayrıca Adanaspor maçında penaltı kaçıran Tello'nun, Elazığspor karşısında da bir penaltı kaçırması deyim yerindeyse saç baş yoldurttu. 
Geçen hafta Antalyaspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Sarı-Yeşilliler, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Elazığ karşısına 3 puan parolasıyla çıkan Şanlıurfaspor, maçın 5. Dakikasında Volkan Okumak’ın ceza alanında düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Tello’nun vuruşunu Kaleci Ivesa çıkardı. Daha sonra karşılıklı ataklarla devam eden maçta, Sarı-Yeşilliler 24. Dakikada duran toptan golü buldu. Gökhan’ın kullandığı köşe vuruşunda arka direkte bulunan Onur Akbay, kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol çıkmayınca Şanlıurfaspor, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Şanlıurfaspor, geliştirdiği pozisyonlarda farkı açmayı planlarken, Elazığspor da beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye yüklendi. Elazığspor, aradığı golü 53. Dakikada oyuna yeni giren Ömer Yıldız’dan buldu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer’in kontrollü vuruşu filelerle buluştu. 1-1. Elazığspor, beraberlik golünün ardından Urfa kalesine yine çok tehlikeli geldi. 56. Dakikada Mehmet Çakır’ın sert şutunu Kaleci Bora son anda parmaklarının ucuyla çıkardı.

Şanlıurfaspor, son 20 dakikada rakip kaleye üst üste pozisyonlar geliştirse de aradığı golü bulamadı. Maçta başka gol çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Şanlıurfaspor, bu beraberlikle puanını 4’e yükseltirken, Elazığspor ise ligde ilk puanını aldı.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 12:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 10 yıl Önce

cihat hocanın da sanırım 3 haftalık bir kredisi kaldı, takımda kimin ne yaptığı belli değil, deneyimli diye alınan beyefendilerin takıma hiç bir faydaları yok, sahada yürüyen cenazelere benziyorlar, bu oyunla hiç bir yere varılmaz, bir iki futbolcunun iyi oynamasıyla da bu işler olmaz. kısacası rezalet

SIRADAKİ HABER

banner195