Title of a News Article

Yapacakları merakla bekleniyor!

Yapacakları merakla bekleniyor!
banner206

Şanlıurfa'da, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne atanan Halil Eren göreve başladı.

Son olarak Batman ilinde idareci olarak görev yapan Halil Eren, atama ile Şanlıurfa Gençlik ve İl Spor Müdürlüğüne asaleten atandığı öğrenildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından basına geçilen mailde, 'Ayağının tozu ile geldiği Şanlıurfa'da, heyecan yarattı' denilerek bahsi geçen çiçeği burnunda il müdürü Halil Eren, Şanlıurfa'da Gençlik Spor il müdürü olarak görev yapacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla  Şanlıurfa'ya atanan İl Müdürü Halil Eren'in gençlik ve spor adına yapacakları ise merakla bekleniyor..

Halil Eren kimdir?

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Batman eski İl Müdürü Halil Eren kimdir? Geçilen bültende Eren'in geçmişi ile ilgili hiç bir detaya yer verilmedi. İl Müdürü Eren'in özgeçmişi ve kariyerini okuyucular için araştırdık. Eren, Siirt - Kurtalan doğumlu olup, İlk - orta  ve  lise  eğitimini  Kurtalan’da  tamamlamıştır... Konya  Selçuk  Üniversitesi  Eğitim  bölümünden  1987 yılında mezun olan Eren, ilk kariyerine Adıyaman’da sınıf  öğretmeni  olarak  göreve  yaptı. Öğretmenlik  deneyiminden  sonra  Batman  Halk  Eğitim  Müdürlüğü  görevinde  bulunduktan sonra 1996-2004 yılları arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde 6 yıl Şube Müdürlüğü yaptı ve 1 yılda Müdür vekilliği olarak görevini sürdürdü. Birçok okulda idarecilik yapan Halil Eren, son olarak Batman Özel Eğitim Anaokulu Müdürlüğü, 2017 -2019 yılları arasında Batman Gençlik ve Spor il Müdürlüğü görevinde bulundu.

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ise son olarak 03 Haziran'da,  Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı. Eren, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Gençlik Spor İl Müdürü görevini ilk kez Şanlıurfa'da asaleten gerçekleştirmeye başlayan Halil Eren, dün itibariyle göreve başladığı bildirildi. 

Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından basına ve kamuoyuna geçilen bültende ise şunlar kaydedildi;

"HALİL EREN, ŞANLIURFA’DA HEYECAN YARATTI


Türkiye’nin birçok yerinde ve son olarak Batman’da başarılı bir idarecilik dönemi geçirdikten sonra, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Halil Eren, kentte ilk günden heyecan yarattı.
08 Haziran 2020 tarihi itibariyle ayağının tozuyla Şanlıurfa’daki görevine başlayan Halil Eren, kısa zamanda güçlü bir ekiple Gençlik ve Spor alanında çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Kendisini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçenlere teşekkür eden Eren, kendisine güvenenlere karşı hizmet ederek, mahcup etmeyeceğini söyledi.

“PEYGAMBERLER ŞEHRİNE HİZMET YAKIŞIR”
‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın kadim halkı için canla başla çalışacağız’ diyen Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “İlimiz merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, beldelerimizde ve hatta köylerimize bile hizmet götürmekten çekinmeyeceğiz. Ülkemizde pandemi sürecinin normalleşmesinin ardından hayata geçireceğimiz projelerimizi Sayın Valimiz Abdullah Erin ve vekillerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz. Şube, ilçe, yurt ve gençlik birimleri müdürlerimizle Şanlurfa’nın gençleri ve sporu için el birliğiyle başarılı çalışmalar yapacağız. Kısa zamanda büyük bir aile olduğumuzu halkımıza göstermek için projelerimizi kamuoyuna paylaşacağız. Çünkü halka hizmet, hakka hizmettir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu."

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 16:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekeriya  DURSUN
Zekeriya DURSUN - 4 yıl Önce

Hali bey Urfa için bir şanstır. Çalışkan ve deneyimlidir. Başarılar dileriz. Spor camiası kendisini desteklemeli....

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142