Title of a News Article

Yazar’dan Emin Yetim’e destek

.

Yazar’dan Emin Yetim’e destek
banner206

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Mertcan Çam üzerinden yıpratılmaya çalışılan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’e destek çıktı.

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’in dün akşam polisler tarafından gözaltına alınmasına tepkiler sürüyor. Mertcan Çam’i dövdüğü iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra gece saat 04.00 sıralarında serbest bırakılan Emin Yetim’e bir destek de CHP’den geldi. CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, yaptığı açıklamada, Emin Yetim’in yalnız olmadığını belirterek, “Yetim ne yapıyorsa Şanlıurfaspor’un başarısı için yapıyor” dedi.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’un şike olaylarıyla TFF 1. Lig’den düştüğünü anımsatan Yazar, “Emin Yetim, sezon başında Urfaspor’u yeniden  bir üst lige çıkarmak için elini taşın altına koydu. Nitekim Şanlıurfaspor, başarılı sonuçlar alarak şampiyonluk yolunda önemli adımlar attı. Ancak son günlerde ortaya atılan Mertcan Çam iddiasıyla Şanlıurfaspor’un önü kesiliyor. Şike sürecinde yalnız bırakılan Şanlıurfaspor ve Kulüp Başkanı Emin Yetim, medyanın yanlış yönlendirmeleriyle bu olaylarda da yalnız bırakılmaya çalışılıyor. Siyasilerin artık Urfaspor’dan elini çekmelerini istiyoruz. Biz her zaman Emin Yetim’in yanındayız ve başkanımızın Şanlıurfaspor’u şampiyon yapacağına da yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195