Title of a News Article

Yeni adresleri belli oldu

Yeni adresleri belli oldu
banner206
2021-2022 yılı sezonunda 2. lig beyaz grupta mücadele verecek olan Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılışlarda sürüyor. Geçen sezon ligin ikinci yarısında alınan Can Erdem ve Turgut Doğan sarı yeşilli ekipten ayrılan isimler oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele verecek olan Şanlıurfaspor’un geçen sezonun ikinci yarısında attığı gollerle takımın ligde kalmasına katkı sağlayan Can Erdem, İzmir Karşıyaka’yla anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre, Can Erdem eski takımı Karşıyaka ile yeni sezon için anlaştığı ileri sürüldü. 34 yaşındaki oyuncu geçen sezon devre arasında Hekimoğlu Trabzon’dan Şanlıurfaspor’a transfer olmuştu.

Şanlıurfaspor’un yine sol kanadında oynayan Turgut Doğan Şahin’in 3. ligde iddialı bir takım kurmak isteyen Ceylanspor’la prensipte anlaştığı edinilen bilgiler arasında. Solaçık-sağaçık ve forvette oynayabilen 33 yaşındaki Mersin doğumlu oyuncu, Şanlıurfaspor’a geçen sezon Ümraniyespor’dan gelmişti.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195