Title of a News Article

Yeni hoca kim olacak?

 Yeni hoca kim olacak?
banner206

Osman Özköylü ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor Yönetimi, 2015-2015 Futbol sezonu için yeni teknik direktör arıyor.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor yeni sezon için planlamalarını yapıyor. Olağanüstü kongre yaparak Fethi Şimşek ile yola devam edecek olan Sarı-Yeşilli ekipte, yönetimde revizyona gideceği belirtiliyor. Kongrenin yanı sıra diğer üzerinde durulan konu ise yeni teknik direktör. Osman Özköylü ile anlaşamayarak yollarını ayıran Sarı-Yeşilliler, yeni sezon için hoca arayışlarına başladı.

 

Aday çok

Şanlıurfaspor Yönetiminin, teknik direktör konusunda listesinde çok sayıda aday bulunuyor. Bunlar arasında Ünal Karaman, Erhan Altın ve Cüneyt Dumlupınar da bulunuyor. Ünal Karaman geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’u çalıştırırken, Erhan Altın ise Samsunspor’un teknik direktörlüğünü yürütüyordu. Ayrıca Kayserispor’u Süper Lig’e çıkaran genç teknik adam Cüneyt DUmlıpınar da Sarı-Yeşillilerin listesinde yer alıyor. Bu hocalarla görüşmelerini sürdüren Şanlıurfaspor Yönetiminin, geçtiğimiz sezon Samsunspor’u Play-Off finalinde oynatan Erhan Altın ile anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi.

 

Transfer çalışmaları start alacak

Bu arada PTT 1. Lig’de mücadele eden diğer takımlar transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Şanlıurfaspor’un halen transfer çalışmalarına başlayamamış olması taraftarları derinden üzüyor. Şanlıurfaspor Yönetiminin, teknik direktör sorununu çözdükten sonra transfer çalışmalarına start vereceği ve hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yapması bekleniyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195