Title of a News Article

Yeni Malatya, Urfaspor maçına hazırlanıyor

.

Yeni Malatya, Urfaspor maçına hazırlanıyor
banner206

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 3 günlük izin sona ererken, sarı-kırmızılı takım cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında tam kadro yapılan çalışmada ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Deplasmanda oynanan Giresunspor maçında sakatlandıktan sonra ilk kez takımla çalışan defans oyuncusu Gonzalo Godoy’un antrenmandaki hırsı teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Çalışmayı takip eden yönetim kurulu üyesi İlyas Karaca takımdaki son durumla ilgili İHA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Son oynanan Balıkesirspor maçında şansız bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan İlyas Karaca, “Balıkesir maçında yapılmaması gereken bir penaltı yapıldı. Bunun dışında rakibin pozisyonu yoktu. Ancak belki biraz klasik olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız. O maç yaşandı, geçti gitti. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor, buna bakmak lazım. Takım moral olarak biraz daha iyi şu an. Şu an önümüzde bir Şanlıurfaspor maçı var. Buradan puan ya da puanlarla dönersek ben inanıyorum ki takım biraz daha toparlanacaktır. İlk yarı bitene kadar bunu böyle götürmek zorundayız. Alabildiğimiz puanları alacağız. Ben bu takıma inanıyorum” dedi.

 

“TARAFTARIMIZ BİRAZ SABIRSIZ DAVRANIYOR”

Karaca, puan tablosunda 3 takımla birlikte alt sıralarda bulunuyor olmalarının kendilerini tedirgin edip etmediği yönünde sorulan soruya, “Hayır etmiyor. Şahsıma olarak da, yönetim olarak da bizi böyle bir tedirginliğe sevk etmiyor. Baktığınız zaman iki maç üst üste almış olsak şu an onuncu sıralarda falan olurduk. Biz 8 puandayız yukarıdakiler 12-13 puanda. Yani takımlar arasında birer ikişer puan farklar var. Çokta öyle büyük puan farkları yok. Lidere baktığınız zaman bizimle puan farkı 10 puan. Yani 3 maç art arda aldığınız zaman yukarılara çıkabilirsiniz. Biz inanıyoruz. Malatya’nın da bu takıma inanması lazım. Bu takım bütün Malatyalıların takımı. Herkesin bu takıma destek olması lazım. Bakıyorsunuz burada oynadığımız bir Denizli maçında şansız bir yenilgi alıyoruz. Taraftarımız biraz sabırsız davranıyor. Daha maçın 50. dakikası ama taraftar protesto ediyor. Tabi bu da futbolcuları demoralize ediyor. Bu çokta iyi bir şey değil. Eğer bu takım küme düşerse Malatya da küme düşür. Hepimiz beraber düşmüş oluruz. Biliyorsunuz bir 5 yıl biz alt liglerde çok sıkıntı yaşadık. Bu yıl da bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” şeklinde cevap verdi.

 

“FUTBOLCULARIN SAHADA VERECEĞİ MÜCADELE ÖNEMLİ”

Bu hafta oynanacak Şanlıurfaspor maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karaca, “Bu takım deplasmanda biraz daha rahat oynuyor. Yani iç sahadan daha rahat oynuyoruz. Ben Şanlıurfa’yı seyretmedim. Urfa sezona çok da iyi başlamadı. İnşallah biz orada istediğimiz sonucu alacağız. Tabi ki futbolcuların sahada vereceği mücadele çok önemli. İnşallah onlar da ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195