Title of a News Article

Yeni Yönetimi O Belirleyecek

Şanlıurfaspor Olağan Kongresine sayılı günler kala sarı yeşilli ekipte şok bir gelişme yaşandı. Fethi Şimşek'in aday olmayacağı yeni yönetim Eyyübiye Belediyesi önderliğinde oluşturulacak.

Yeni Yönetimi O Belirleyecek
banner206

2015-2016 Yılı Futbol Sezonuna büyük umutlarla başlayan ancak gerek yanlış transferler gerekse teknik direktör sıkıntıları ile taraftarına kabus yaşatan Şanlıurfaspor'da mevcut başkan Fethi Şimşek yeni yönetim için "Ben Yokum" dedi.

Bugün Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'le buluşan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Pazar günü yapılacak kongrede aday olmayacağını iletti. Toplantıda yeni yönetimin Eyyübiye İlçe Belediyesi'nin gözetiminde kurulması kararlaştırıldı.

Başkan Fethi Şimşek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mevcut kulüp yönetimi üyelerinden Şehmus Göçmez ve İSmail Bağıban'ın katıldığı toplantıda Fethi Şimşek ve yönetimin kulüpten alacaklarının da dondurulmasına karar verildi. Buna göre Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri şimdilik kesin olmayan bir tarihe kadar kulüpten alacaklarını istemeyecek ve kulüp bu kişilere herhangi bir ödeme yapmayacak.
Bu akşam Şanlıurfaya gelecek olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kongre öncesi Kulüp başkanı ve yeni yönetimi belirlemek için çalışmalarına başlayacak.
(URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142