Title of a News Article

Yetim: 12 oyuncuyla anlaştık

.

Yetim: 12 oyuncuyla anlaştık
banner206
 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, önümüzdeki sezon için 12 futbolcu ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şanlıurfaspor Başkanı Şanlıurfaspor delegeleri, taraftar grupları ve basın mensupları ile iftarda buluştu. Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen iftar yemeği sonrasında basın açıklaması yapan Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim 12 futbolcu ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

İç Transfere de değinen Başkan Yetim kontrat süresi devam edenler ile yola devam edileceğini belirterek, kontrat süresi bitenlerle de görüşmeler yapıldığını ifade etti.

 

“BU LİGDE MİSAFİRİZ”

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim bu ligde Şanlıurfaspor’un misafir olduğunu belirterek; “Burada sadece misafir olduğumuzu düşünüyoruz. İnanıyoruz ki bu sezon tekrardan bir üst lige yükseleceğiz. Şu anda 12 futbolcu ile anlaşma sağladık. Bir hafta içerisinde inşallah imzaları attırıp transferleri tamamlayacağız. İç transferde sözleşmesi devam eden arkadaşlarımız var. Zaten onlarla devam ediyoruz. Diğerleriyle de görüşme yaparak bazılarıyla yollarımızı ayırıyoruz. Futbolcunun ve bizim isteğimiz doğrultusunda. Ama anlaşmak istediğimiz futbolcular takımda kalmayı canı gönülden istiyor. Çünkü Şanlıurfaspor şehir takımı büyük bir camia” ifadelerini kullandı.

 

“BATUHAN KARADENİZ İÇİN KARARIMIZI VERMEDİK”

Başkan Yetim Batuhan Karadeniz sorusuna ise; “Batuhan Karadeniz’in sözleşmesi devam etmektedir onunla ilgili net bir karar vermiş değiliz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195