Title of a News Article

Yetim: Arayı iyi değerlendirmek istiyoruz

.

Yetim: Arayı iyi değerlendirmek istiyoruz
banner206

 Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı Emin Yetim, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirerek, Yeni Malatyaspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Milli maçlar dolayısıyla Süper Lig ile TFF 1. Lig’de bu hafta karşılaşma oynanmayacak. Haftayı Adana Demirspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, ligin 7. Haftasında sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde TFF 1. Lig’in lider Yeni Malatya maçına sıkı şekilde hazırlanan Sarı-Yeşilliler,bu maçı 3 puanla kapatıp çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

 

“1 Puan da iyidir”

Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı Emin Yetim, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlike döndüklerini anımsatarak, “Adana gibi bir deplasmandan 1 puanla dönmek bile iyidir ama galip gelebilseydik daha güzel olacaktı” dedi.

 

“Hedefimiz 3 puan”

Artık Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maça odaklandıklarını dile getiren Yetim, “Milli maçlar dolayısıyla lige bir hafta ara verildi, diğer hafta sahamızda lideri ağırlayacağız. Çok zorlu bir maç olacak. Biz arayı iyi değerlendirip bu maçı da taraftarlarımızın vereceği destekle 3 puanla kapatıp, üst sıralara yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195