Title of a News Article

Yetim: Kazanmak istiyoruz

.

Yetim: Kazanmak istiyoruz
banner206
 Şanlıurfaspor, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ederken, parola galibiyet olarak belirlendi. Şanlıurfaspor 2. Kulüp Başkanı Emin Yetim de, Mersin idmanyurdu kazanmak istediklerini belirtti. 

Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’in 26. Haftasında cumartesi günü deplasmanda deyim yerindeyse 6 puan niteliğinde bir maça çıkacak. Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sivasspor galibiyeti ile moral bulan Sarı-Yeşilliler, galibiyet serisi yakalayarak çıkışını sürdürmek istiyor. Galibiyet parolası ile zorlu maça hazırlanan Urfaspor, mutlaka bu maçı kazanarak ligde kalma yolunda rahat bir nefes almak istiyor. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, tamamen 3 puana odaklandı. 

Yetim: Kazanmak istiyoruz
Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Mersin İdmanyurdu maçının her iki takım açısından da çok önemli olduğunu vurgulayan Yetim, “Bu sezon deplasmanda galip gelemedik, inşallah Mersin deplasmanında bu şanssızlığımızı kırıp galibiyetle tanışmak istiyoruz. Bu maçtan 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. 

Taraftar desteği önemli
Mersin İdmanyurdu maçında taraftarın desteğinin çok önemli olduğuna da vurgu yapan Yetim, “Gerek Şanlıurfa’dan gerekse de Mersin’de yaşayan Şanlıurfalıları bu zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmamaya davet ediyorum. İnşallah taraftarlarımızın bu zorlu deplasmanda vereceği destekle Mersin’i yeneceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142