Title of a News Article

Yetim: Mutlaka kazanmalıyız

.

Yetim: Mutlaka kazanmalıyız
banner206
 6 Haftadır galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfaspor, bugün akşam GAP Arena’da oynaycaağı Adana Demirspor maçını kazanarak, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

TFF 1. Lig’de son haftalarda kötü bir grafik çizen Şanlıurfaspor, ligin 23. Haftasında bugün saat 18.30’da sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçına kilitlendi. Geçen hafta Bandırmaspor’a 4-0 yenilen Sarı-Yeşilliler, Adana Demir maçından galibiyetle ayrılarak geçen haftaki yenilgiyi telafi etmek istiyor.

Şanlıurfaspor, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını dün Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. 1 buçuk saat süren antrenmanda sarı yeşilli ekip, günü çift kale maç yaparak geçirdi.

 

Yetim: 3 Puanı arzuluyoruz

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Emin Yetim, Adana Demirspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Urfastar’a açıklamada bulunan Yetim, 6 haftadır galip gelemediklerinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, Adana Demirspor maçından alacakları bir galibiyetle yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını belirtti.

Adana Demirspor maçının çok zorlu geçeceğini belirten Yetim, “Bizim bu mçaı kazanmaktan başka bir şansımız yok. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. Allah’ın izniyle taraftarlarımızın da desteği ile bu kritik maçı galibiyetle kapatacağımızı düşünüyorum” dedi.

Taraftarlara bu karşılaşmada büyük görev düştüğünü de dile getiren Yetim, “Tüm taraftarlarımızı Adana Demir maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onların futbolculara vereceği destek büyük önem taşıyor. Onların desteği ile Adana maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195