Title of a News Article

Yetim’den Afrin şehidi için taziye mesajı

.

Yetim’den Afrin şehidi için taziye mesajı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim,  Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Şanlıurfalı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu ve diğer şehitlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımlayan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, ülkenin ve milletin geleceği için canını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Başkan Yetim, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizden birinin hemşerimiz olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş oldum. Vatanımızın muhafazası ve milletimizin istikbali için canını feda eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu yolda şehadet makamına ulaşan askerlerimize ve hemşehrimiz, kahraman kardeşimiz Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195