Title of a News Article

YGM’ de wushu rüzgârı

 YGM’ de wushu rüzgârı
banner206

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi ilkleri başarmaya devam ediyor…

Gençlik merkezi üyeleri ve halkın katılımlarıyla gerçekleştirilen wushu gösterisi büyük ilgi toplarken çevreden tam not aldı. Antrenör Özcan Güngör ve ekibi eşliğinde yapılan gösteri Wushu Çin savunma sanatlarının genel adı olup,  gerçekte, saldırı ve savunmanın yanında akrobasi ve baleye benzer kareografik   hareketler içeriyor. Gençlerin hayranlıkla izlediği bu gösteriye wushu ‘da çeşitli dereceler elde eden ilimiz sporcuları katıldı Yenişehir Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi de yöresel oyunlarla bu gösteriye renk kattı.

5 bin yıllık geçmişiyle tamamen estetik ve uyuma dayalı bir dövüş sporu olan Wushu Şanlıurfa’da yeni tanınan bir spor dalı. 

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürümüz sayın Abdullah Canbeyli “ Yenişehir Gençlik Merkezi olarak daima gençlerimize güzel ve faydalı etkinlikler hazırlıyoruz bugün de ilimizde yeni tanınan ve gelişen wushu sporunu üyelerimize tanıttık. Özcan Güngör hocama ve ekibine yapmış olduğu gösteri için teşekkür ediyorum “ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise: ”Gençlik Merkezlerimiz  bilindiği gibi gençlere yönelik program ve projeleri gençlerin katılımıyla  gerçekleştiriyor. Bu gün de insan sağlığı açısından faydalı spor denilebilecek, wushu  sporunun gençlerimize tanıtmak ve hoş vakit geçirmek üzere düzenlediğimiz bu program gençlerin ilgisini çekti. Bu tür etkinliklerimiz aralıksız devam edecek.” Diye konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195